ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 100€ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Shop Now

Konstantina Iossipou

Phiseller

Ονομάζομαι Κωνσταντίνα  Ιωσήπου. Γεννήθηκα στην Αθήνα, το 1984. Μετά την αποφοίτησή μου από το 2ο ενιαίο Λύκειο του Γέρακα το 2002, εισήχθησα στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του Τ.Ε.Ι Αθηνών.

Αποφοίτησα το 2006 και αμέσως άρχισα να δουλεύω ως αισθητικός. Σαλόνια ομορφιάς, make up studios, ξενοδοχεία (όπως το Sofitel) αποτελούν κάποιους κύριους σταθμούς της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας.

Η εμπειρία, η διάθεση για εξέλιξη και ο οραματισμός, έθεσαν τις βάσεις ώστε το 2014 να δημιουργήσω το Neda Face Art, ένα εξειδικευμένο εργαστήριο δερματοστιξίας στον Γέρακα.

Το 2015 τέλειωσα με επιτυχία την εκπαίδευση μου στην Phi Academy* απ’όπου πήρα τον τίτλο του Phi Artist. Με πολλή δουλειά και πάθος για το αντικείμενο, απέκτησα αργότερα τον τίτλο του Royal Artist. Το 2017, ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου στην ακαδημία κατακτώντας τον τίτλο του Phimaster χάριν του οποίου μπορώ να διδάσκω, η ίδια πλέον, την τέχνη του microblading.

Το πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό που παρακολούθησα, μου προσέφεραν πολύτιμη γνώση και εμπειρία στην αισθητική δερματοστιξία.

Κρατώντας τους ορίζοντες μου πάντα ανοιχτούς, δεν σταματώ εδώ! Ό,τι καινούριο ανακαλύπτω πάνω στο αντικείμενο, νιώθω την ανάγκη να το γνωρίσω καλά και να το διδαχθώ. Η γνώση άλλωστε δεν τελειώνει. Η αγάπη μου για την δουλειά μου είναι η κινητήριος δύναμη της επιτυχημένης πορείας μου.

* μία από τις μεγαλύτερες, (αν όχι η μεγαλύτερη), ακαδημία δερματοστιξίας και άλλων μεθόδων αισθητικής προσώπου στον κόσμο.

Δωρεάν Μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα από 100€ και πάνω

Ποιότητα Προϊόντων

Διασφαλίζουμε την ποιότητα των προϊόντων που είναι ο κύριος στόχος μας
*Τα προϊόντα δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Επιστροφή

Επιστρέψτε το προϊόν εντός 14 ημερών για οποιοδήποτε πρόβλημα

Άμεση Εξυπηρέτηση

Online & Τηλεφωνική εξυπηρέτηση